Кои сме ние - екипът на efb.bg

  • Иван Стоянов: Иван е нашия главен редактор. И не само! Той е основната фигура, стояща зад сайта. Иван се грижи всички материални на нашата платформа да бъдат написани по най- разбираеми начин. Все пак, нашата цел е да достигнем до тези от вас, които тепърва опитват онлайн залаганията.
  • Кремена Тодорова: Ако ви е харесал дизайна на нашия сайт, то главния виновник за това е Кремена. Тя има изключително голям опит в графичния дизайн и внесе много емоции в нашия екип, особено при процеса на създаването на нашата платформа. Любител на разходките, тя мигновено може да запечата красотата на заобикалящия я свят, който след това да пренесе върху дизайна на нашата страница.
  • Тодор Костов: Освен, че се стараем да поднесем полезна и достъпна информация за света на онлайн залагания, ние също така контактуваме с най- големите имена в бранша. За тази цел, Тодор влезе в нашия екип с опита си в маркетинга. Той води кореспонденция с най- добрите места за онлайн залагания, търсейки още нужна информация, на нашия експертен екип.
  • Стефан Стоянов: И като заговорихме за експертния ни екип- ето го и него. Стефан е най- добрия ни човек, до когото винаги се допитваме при нужда от хазартен съвет. Стефан е един от малкото, който е готов да предложи дългогодишния си опит, на онези от вас, които тепърва иска да усетят вълнуващия свят на спортните залози. Стефан има зад гърба си толкова спечелени средства от спортни залози, че даже не е нужно да му плащаме. Шегуваме се, плащаме му!
  • Павел Тодоров: Павел е втори ранг хазартен експерт в нашето звено. Той, заедно със Стефан ръководят малък, но добре подготвен екип. Материалите, които ще видите на нашия сайт са информативни и добре структурирани именно заради познанията на Стефан, Павел и хората около тях. Павел е заклет фен на футбола и ако не гледа футбол с приятели, то най- вероятно ще играе футбол с приятели. А между временно, телефонът му е винаги в ръката, правейки поредния си успешен залог.

Ако имате някакви въпроси, предложения или искате да се свържете с някой от Нашият екип пишете на info(@)efb.bg и възможно най-скоро ще Ви отговорим.