Надделяването над букмейкърите никога не бил лесен процес, особено в непрекъснато непредсказуемия свят на футболните залагания. За щастие обаче, има уебсайтове, които предлагат на любителите на спортните залози прогнози, който да им помогнат да извлекат желаното предимство пред букмейкърите. Много от сайтовете за прогнози таксуват за своите услуги, но ние сме подготвили за нашите читатели някои от най- любимите ни платформи, които предоставят безплатни прогнози за спортни мероприятия.

Безплатни прогнози за спортни залози

Bettingexpert.com

bettingexpert.com

Чудесния дизайн и внимателно подбраните прогнози са само част от репутацията на постоянно нарастваща общност на Bettingexpert. Не само че, можете да получите актуални прогнози, но също така там можете да се утвърдите като успешен играч и да предлагате вашите прогнози. Интерактивните анкети и отворените въпроси са само част от причините, които изтъкваме пред вас за да посетите Bettingexpert.

Punterslounge.com

Punterslounge.com

Ако трябва да говорим за общности, то най-активната такава за спортни залагания във Великобритания е именно Punterslounge. Платформата може да се похвали с лоялни потребители, които са възнаградени с професионално анализирани прогнози. Всеки ден, дългият им списък с успехи привлича все повече и повече участници в спортните залагания.

Тук можете да намерите отговори не само на вашите футболни въпроси, но също така можете да намерите информация за тенис, голф, снукър и конни надбягвания. Дори боевете в UFC се отразяват редовно. Видео материалите в Академията за експерти по залагания ще ви помогнат да повишите възможностите си за залагане, предоставяйки професионални съвети относно загубите и как да печелите по-често.

Kickoff.co.uk

Kickoff.co.uk

Всички най-нови коефициенти и прогнози за всеки пазар от точен резултат до двоен шанс, ще можете да намерите на професионално създадената платформа на Kickoff. Не само това, но сайта ще ви позволи да следите историята на залаганията си. Благодарение на уникалния алгоритъм за прогнозиране на резултати в безброй мачове и състезания, никога няма да ви липсва точна информация за предстоящите спортни събития. Също така, разполагате с възможността да следвате най- добрите типстъри и да придобиете представа за тяхното мислене.

Mrfixitstips.co.uk

Mrfixitstips.co.uk

Стартирал през 2010 година, Mrfixitstip е признат за един от най-надеждните футболни сайтове за безплатни прогнози. Със силно присъствие в Twitter и ежедневни футболни и състезателни прогнози, сайтът се радва на тесни връзки с букмейкърската индустрията във Великобритания.

Освен прогнози, на сайта можете да намерите полезна информация, която да ви помогне при вземането на решения за залагане. На платформата можете да откриете добре проучени графики, отнасящи се както до различни европейски клубни лиги, така и до международните футболни срещи.

Oddschecker

Oddschecker

Сайтът за безплатни прогнози може да се похвали с изчерпателен списък на експертни прогнози за залагане, като футболът е основната точка сред останалите повече от двадесет други спорта. Професионалните анализатори на OLBG хвърлят и по едно око в социалните мрежи, за да могат да бъдат в течение с всички новости около отборите, които анализират. На платформата също така ще можете да откриете непрекъснато актуализиран списък с най-добрите типстъри в бранша. Цялото екипно усилие не само на анализаторите на OLBG но също така и на индивидуалните типстъри, ще помогнат на играчите да увеличат шансовете си за успех, спрямо букмейкърите.

OLBG

olbg.com

Без значение какъв спорт, лига или турнир следите, всеки ден ще можете да намерите печеливши прогнози за залагане от най- добрите типстъри на bettingexpert,. Независимо дали става въпрос за футбол, тенис, баскетбол, бейзбол, хокей на лед или американски футбол, общността зад bettingexpert ще ви предложи най-добрите прогнози за залагане. Списъкът с безплатни прогнози в bettingexpert е основното място, което трябва да посетите, ако искате да намерите най-добрите съвети в света на онлайн залаганията. Не само, че ще намерите прогнози за залагане с подробни анализи за най-популярните спортове, лиги и турнири от цял свят, но също толкова тук ще откриете проницателни прогнози и за по-неизвестните такива.

Footballtips

Footballtips

Над 200 000 последователи в Twitter само потвърждават значението на Footballtips за феновете на спортните онлайн залагания. Също като останалите представители в настоящия списък, тази платформа използва експертни типстъри, които избират най- интересните срещи с високи коефициенти. Както на редовните посетители, така и на новите потребители на платформата е предложен обширен списък с безплатни прогнози за спорни срещи, които са базирани до голяма степен на анализираната статистика. Всяка прогноза включва в себе полезна информация като прогнозирани състави и текуща форма.

Научете още за:

Как работи акумулативния залог?

Как акумулативния залог увеличава печалбите?

Акумулативният залог, като един от най-популярните видове залагания, със сигурност сте чували термина и преди, но може да не сте запознати с начина на залагане. Той предполага подкрепяне на повече от едно събитие...

конни надбягвания

Онлайн букмейкъри за конни надбягвания

Конните надбягвания винаги са били изключително популярни на любителите на хазарта от много години. От тази гледна точка не бива да се изненадваме, че залаганията на конни надбягвания продължават да са толкова популярни...

Арбитражно залагане

Арбитражното залагане и как да залагаме?

Арбитражното залагане е стратегия за спортни залагания, която позволява на играчите да се възползват от несъответствията в ценообразуването на пазарите на залагания. Тя включва поставяне на два или повече залога на спорно събитие...