Много играчи се ограничават просто до подкрепяне на любимия си отбор. Но света на спортни залози предоставя изобилие от по-систематични начини за залагане. Стратегиите за залагане, като например различни системи за залагане, под/над попадения, брой корнери и картони са популярни начини за структуриране на залозите. Ако сте нов в света на залаганията, може да се наложи да научите още един термин- акумулативен залог. Като един от най-популярните видове залагания, със сигурност сте чували термина и преди, но може да не сте запознати с начина на залагане. Казано по-просто, акумулативния залог предполага подкрепяне на повече от едно събитие.

Защо акумулативните залози са толкова популярни?

Ако се чудите, какво е акумулативен залог, може би първо трябва да си обясним защо подобен тип залози са толкова популярни. Една от основните причината зад популярността на акумулативните залози е, че те могат значително да увеличат шансовете ви за печалба. Акумулативния залог обаче носи по-голям риск от стандартния единичен залог.

Подобен тип залагане предполага подкрепяне на повече от едно събитие, така че е по-трудно да предскажете резултата от всяко събитие във вашия фиш. Въпреки че повишеният риск може да намали шансовете ви за печалба, ако направите успешен залог, можете да получите значителна възвращаемост. От решаващо значение, ако искате да залагате успешно, е да научите какво включват различните видове залози и как точно работят.

Как работи акумулативния залог?

Как работи акумулативния залог?

Традиционно акумулативните залози включват четири или повече събития. Въпреки това, много хора и платформи за залагания използват термина акумулативен залог при обозначаването на всеки залог, който включва повече от едно събитие. Например, ако направите единичен залог, който се състои от две събития, може да го видите като двоен или акумулативен. По същия начин единичен залог, който включва три събития, може да се нарече троен или акумулативен. Докато добавяте още събития към залога, ще видите обозначения като четирикратен, петкратен, шесткратен, седемкратен залог и т.н. да се появяват на вашия екран.

Как да направите акумулативни залози?

Един от най-популярните въпроси, който виждаме на нашата платформа, е как да правим акумулативен залог онлайн? Както вече споменахме, акумулативните залози са изключително популярни, но начинаещите могат да срещнат известни затруднения в това отношение.

Ако попадате в тази група, не трябва да се обезкуражавате. Акумулативните залози са лесни, но изискват малко повече усилия от стандартните единични залози.

И така, как правите онлайн залози за акумулатори?

Влезте във вашата сметка

Първата стъпка към поставянето на акумулативен залог разбира се е влизане в сметката ви в предпочитания от вас онлайн букмейкър. Ако все още нямате акаунт, можете да разгледате нашите предложения за най-добрите букмейкъри.

Добавете селекции

След като вече сте влезли в платформата за онлайн залагания, е време да добавите срещи към вашия фиш. Можете да залагате на различни спортове или да се придържате към само един пазар. За по- голямо улеснение, ще използваме пример за футболни срещи от Висшата лига на Англия.

След като навигирате до желания от вас пазар, можете да започнете да добавяте селекции към вашия фиш. По- голямата част от букмейкъри предоставят възможността да добавите общо до осемнадесет различни селекции към вашия фиш. Като пример, нека изберем Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Тотнъм, да спечелят следващите си мачове във Висшата лига.

Направете залога си

След като направите селекцията си от срещи, следващата стъпка е да изберете опцията акумулативен залог. След това е време да въведете желаната от вас сума за залог. В момента, в който въведете сумата, в реално време ще можете да видите и потенциалната си печалба.

Проверете отново избраните селекции, спецификата на залога и сумата

Преди да завършите залога, струва си да проверите отново фиша, за да сте сигурни, че сте направили всичко правилно. Няма да повярвате на броя играчите, които правят ненужни грешки, които след това им струват скъпо.

След като сте сигурни във вашия своя залог, можете да продължите към завършването му.

Намаляване на риска на акумулативните залози

С различни начини можете да модифицирате акумулативните си залози, за да увеличите шанса за печалба. Преди да решите да направите акумулативен залог, трябва да помислите дали си струва да намалите риска. Можете да направите това, като например поставите четирикратен акумулативен залог на шест отбора. Когато поставите четирикратен акумулативен залог, обикновено правите четири селекции. Използвайки предходния пример, в четири футболни срещи вие залагате, че Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Тотнъм ще победят опонентите. Но когато поставите четирикратен акумулативен залог на шест отбора, бихте могли да намалите риска и да увеличите шансовете си да спечелите залога.

Научете още за:

конни надбягвания

Онлайн букмейкъри за конни надбягвания

Конните надбягвания винаги са били изключително популярни на любителите на хазарта от много години. От тази гледна точка не бива да се изненадваме, че залаганията на конни надбягвания продължават да са толкова популярни...

прогнози за конни надбягвания

Най- добрите прогнози за конни надбягвания

Намирането на надеждни и печеливши прогнози за конни надбягвания може да изглежда изключително трудно. Индустрията на спортни прогнози изобилства от измамници, партньори на букмейкъри и влиятелни лица в социалните медии със...

Арбитражно залагане

Арбитражното залагане и как да залагаме?

Арбитражното залагане е стратегия за спортни залагания, която позволява на играчите да се възползват от несъответствията в ценообразуването на пазарите на залагания. Тя включва поставяне на два или повече залога на спорно събитие...