Конните надбягвания винаги са били изключително популярни на любителите на хазарта от много години. От тази гледна точка не бива да се изненадваме, че залаганията на конни надбягвания продължават да са толкова популярни. Ако все още не сте изпробвали вълнуващото преживяване на конните надбягвания, съставихме списък с най-добри онлайн букмейкъри, които предлагат подобен тип залагания.

Преди да ви запознаем с нашия списък, важно е да отбележим, че в Интернет пространството има невероятно много сайтове за залагания на конни надбягвания. Ако даден букмейкър не е намерил място в нашата селекция, това не означава, че не предлага добри опции за залагане на конни надбягвания. За по- задълбочен списък на най- добрите онлайн букмейкъри, можете да разгледате и останалите материали на нашия сайт.

Благодарение на сериозната работа на нашият експертен екип, успяхме да отсеем най- добрите места, предлагащи залози на конни надбягвания. Но нека да не губим повече време и да се потопим в селекцията ни от най- добрите онлайн букмейкъри за залози за конни надбягвания.

Букмейкъри за конни надбягвания

bet365

bet365

Никой вече не би се изненадал, че bet365 оглавява нашия списък с най-добрите букмейкъри за конни надбягвания. Благодарение на дългогодишната им брилянта работа в света на онлайн залаганията, bet365 се превърна в световен лидер, който може да отговори и на най- взискателните любители на онлайн хазарта.

За конните надбягвания, bet365 влагат специално внимание. Сайта предлага отразяване на състезания от цял свят, както и широк спектър от промоции, предлагани на местно и международно ниво. Съчетайте това с високи коефициенти, статистика на представянето на конете и жокеите. Всичко това прави bet365 място, което ще отговори на очакванията дори и на най- квалифицираните любители на конните надбягвания.

William Hill

William Hill

Поредното голямо име в индустрията- William Hill дава на любителите на конни надбягвания едно наистина невероятно преживяване. На платформата можете да намерите състезания от Обединеното кралство и Ирландия, Съединените щати, Австралия, Нова Зеландия и още много други места. Дори техните виртуални конни надбягвания са от световна класа.

Комбинирайте това с големия избор от промоции, и можете да се почувствате наистина като победител на платформата на William Hill. Предвид всичко казано до тук, спокойно може да кажем, че залаганията на конни надбягвания в William Hill могат да отговорят и на най- заклетите любители на подобен тип залагания.

Racebets

Racebets

Racebets е специализиран сайт за залагания на конни надбягвания. От тази гледна точка, предоставящите услугата не се разсейват от останалите пазари за спортове, а концентрират вниманието си единствено към най-добро покритие и най-информативна статистика за конните надбягвания. Бихме казали, че до голяма степен те постигат точно това. Може би най-доброто на тяхната платформа са изключително добрите промоции, които са предназначени единствено и само за конни надбягвания. На Racebets можете да очаквате безплатни залози, 5% бонус за състезания в САЩ и възстановяване на сумата, ако конят ви отпадне още на ранен етап от състезанието.

Paddy Power

Paddy Power

За разлика от останалите онлайн букмейкъри в този списък, конните надбягвания заемат централно място, заедно с футбола, като основен приоритет на Paddy Power. Те са най-големият букмейкър в Ирландия и предполагаме, че е подходящо за страна с толкова богата история и любов към конните надбягвания, че на тези пазари се обръща толкова много внимание.

Paddy Power е един от основните онлайн букмейкъри, благодарение на факта, че на тяхната платформа могат да бъдат намерени например изключително добри коефициенти и разнообразие от спортни мероприятия. Изчистения и модерен дизайн прави намирането на дори най-специализираните състезания лесно.

Betfair

Betfair

Въпреки тяхната репутация за иновации- която наистина е заслужена, благодарение особено на функция за кешбек- Betfair не винаги получава дължимото им място под слънцето, що се отнася до традиционните спортни пазари. А няма нищо по-традиционно от конните надбягвания.

Независимо дали ще изберете борсата за залагания или традиционната спортна секция, в Betfair ще намерите фантастична селекция от конни надбягвания, комбинирана с изключително добри коефициенти. Ако решите да се възползвате от борсата за коефициенти, можете да се възползвате от страхотни промоции дори и на конни надбягвания.

Coral

Coral

Coral предлага на своите нови потребители незабавна оферта- безплатен залог, ако сте загубили първия си залог на конно надбягване. Освен това, можете да очаквате богат избор от допълнителни промоции и сериозна селекция от подобен тип спортни състезания. Конните надбягвания са старателно разпределени по държави, което ви дава възможност да се фокусирате на състезания само във Великобритания или да заложите на състезания от Франция до Австралия- всичко е само на един клик разстояние.

Ladbrokes

Ladbrokes

Ladbrokes се славят с гарантирано най-добри коефициенти за конни надбягвания в Обединеното кралство и Ирландия. Също така можете да очаквате състезания от цял свят, богат избор от фючърси, увеличение на коефициентите и промоции. Дори имате възможност да изградите своя собствена състезателна карта с до 10 състезания за Великобритания, Ирландия и международни такива.

Всичко това е предложено със страхотен дизайн, който в днешно време е наистина важен. Особено след като Ladbrokes се слави с взискателна публика, която може да бъде отблъсната от по-сложна навигация на техния сайт. Това е букмейкър, който предлага чудесно пространство за залагания на конни надбягвания на заклетите любители на хазарта.

888sport

888sport

Тъй като 888sport предлагат пълен набор от най- важното в света на онлайн залаганията, не би било трудно на опциите за залагания на конни надбягвания да изпъкнат бързо в очите на привържениците на подобен тип хазарт. Ако обаче знаете нещо за този сайт за залагания, то това задължително трябва да гравитира около промоциите, предлагани на платформата.

888sport е известен с голямото количество безплатни залози, които предлагат не само на новите си потребители. И въпреки че конните надбягвания далеч не са основния фокус на този изключително известен букмейкър, подобен тип залагания се възползват от добрата репутация на един от водещите онлайн букмейкъри.

Научете още за:

прогнози за залози

Безплатни прогнози за залози по време на игра

Един от най-интересните нови начини за залагате на спортни мероприятия е залагането на живо. Понякога наричани залагания по време на игра, те натрупаха популярност с нарастването на броя на букмейкърите и конкуренцията...

Как работи акумулативния залог?

Как акумулативния залог увеличава печалбите?

Акумулативният залог, като един от най-популярните видове залагания, със сигурност сте чували термина и преди, но може да не сте запознати с начина на залагане. Той предполага подкрепяне на повече от едно събитие...

прогнози за конни надбягвания

Най- добрите прогнози за конни надбягвания

Намирането на надеждни и печеливши прогнози за конни надбягвания може да изглежда изключително трудно. Индустрията на спортни прогнози изобилства от измамници, партньори на букмейкъри и влиятелни лица...